2016. február 2.

Napi X vezetése

Ma megint egy nyomtatható valamit hoztam. A 21. századiság jegyében letöltöttem a telefonomra egy programot, amin elvileg tudom vezetni a ciklusom alakulását - a kedélyállapottól kezdve a testhőmérsékleten át az "összegyűrted ma a lepedőt valakivel?" kérdés megválaszolásáig számtalan opciót kínált a kis alkalmazás mindhárom napon, amíg használni tudtam. Aztán jött a hibaüzenet, nem tudja regisztrálni magát. Sebaj, arra van a Support, hogy Contact-oljam, így néhány hét után újra futott az applikáció, ezúttal is három napig.Kösz, ki vagyok segítve...

Újabb contact helyett készítettem inkább egy egy hónapra szóló kis lapot, így fest az S-es méretű kalendáriumomban az éves tervezőhöz ragasztva kis darab celluxszal:


Amint látható, nem fér sok adat egy-egy rubrikába, de én nem is jegyzek napi szinten annyi mindent, amit a telefonos program kínált. Ha valaki mondjuk gyógyszert szed, tehet X-et a négyzetbe azt jelölendő, hogy aznap már bevette, vagy karikázhatja a számokat. A nagyobb részbe belefér néhány megjegyzés, esetleg a hőmérséklet, egyedi jelek. Régebben a naptárcsomag egy oldalas összefoglalóját használtam erre a célra, de méretéből adódóan több dolgot nem tudtam egyszerre vezetni benne, az egész papírhalmot pedig nem akartam őrizgetni a feljegyzések miatt később. Azt hiszem, ennyi rizsázás elég is lesz. Ez a lap egy-két fontosabb dolog folyamatos vezetésére szerintem tökéletes - jegyzetfüzet és nem gyűrűs naptár lapjai közé is be lehet dugni, hó végén pedig csak archiválja az ember, és jöhet az újabb lap. Innen tudjátok letölteni pdf-ben (a második oldalon van négy fejléc nélküli táblázat).